White Perfection

Gratis Konsultation

For at sikre, at du får den rette behandling, og at du er fuldt informeret om risici og bivirkninger, kræver de fleste af vores behandlinger en forudgående konsultation. Her får du en unik mulighed for en personlig rådgivning til præcis dit behov. 

Før du bestiller en behandling

Vi lægger en behandlingsplan for det bedst mulige resultat. Du vil gå herfra og forstå, hvad det er, der får dig til at se træt og ældre ud, og hvad der ligger bag ansigtets aldring. Men vigtigst, hvad vi kan gøre ved det.

Gratis og uforpligtende konsultation

Som ny kunde anbefaler vi, at du bestiller en tid til en generel konsultation hos vores speciallæge, som er specialist i ansigtets aldring. Konsultationen er gratis og uforpligtende, og varer i 20 minutter.

Hvad sker der under konsultationen?

  • Gennemgå dine ønsker og behov
  • Vurdere din hud og dit generelle helbred
  • Informere dig om de forskellige behandlingsmuligheder
  • Besvare alle dine spørgsmål

 

48 timers betænkningstid

Efter konsultationen skal du have 48 timers betænkningstid. Dette giver dig tid til at overveje dine muligheder og sikre dig, at du er helt tryg ved at gå videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 69 16 11 19, hvis du er i tvivl om, hvad du skal booke til – så guider vi dig.

Book tid som nuværende kunde

Vi prioriterer din sikkerhed og velvære højt. Derfor er det vigtigt, at vi foretager en grundig konsultation og giver dig 48 timers betænkningstid, når du overvejer en ny behandling. Dette sikrer, at du har alle de nødvendige informationer til at træffe en informeret beslutning om din sundhed.

trustpilot logo stars

Mie E.

Virkelig god og tryg oplevelse, fra start til slut. Personalet hos Perfection by Toft er super professionelle og fagligt dygtige, så man føler sig godt vejledt og i trygge hænder. Kæmpe anbefaling herfra.

trustpilot logo stars

Birte L J

Tryg, kompetent og omhyggelig behandling af Speciallæge Emilie Jeg fik i dag den mest trygge, kompetente og omhyggelige Sunekos behandling af Emilie, som er Kosmetisk Speciallæge med rolige perfektionistiske hænder. Man er tryg fra start til slut og resultatet blev fremragende. Første behandling ud af et forløb på 3. Jeg ser frem til de næste behandlinger med glæde. Kæmpe anbefaling fra mig

trustpilot logo stars

HEA

Helt fantastisk Jeg har fået behandling med ultraformer på hals, hage og kæbe. Det er ganske smertefrit og har givet et helt fantastisk resultat. Kan varmt anbefale en behandling. Personalet er empatiske og har forståelse og viden til at give dig en individuel behandling som bare er helt ud over det sædvanlige. Jeg er super tilfreds.

trustpilot logo stars

Helle

Fin introduktion og behandling med Ultraformer Fik en fin introduktion og kompetent behandling af Emilie. Efter lidt over en uge efter behandlingen, kan jeg begynde at se fine ændringer. Jeg ser frem til det endelige resultat og vil fremadrettet gøre brug af ultraformer, som booster dine egen kollagen.

Vi rådgiver inden vi behandler

Sikkerhed og tillid er vores topprioritet

Vi forstår fuldt ud, at sikkerhed er den største bekymring, når det kommer til kosmetiske behandlinger og valg af klinik. Når du lægger dit ansigt i vores hænder, er det en tillidserklæring, som vi tager meget seriøst.

Skræddersyede og transparente behandlingsplaner:

Hos Perfection by Toft arbejder vi altid med skræddersyede behandlingsplaner, der er gennemsigtige og forståelige. Vi tager altid hensyn til din livssituation og dine ønsker, når vi udarbejder en plan for dig. Det vigtigste for os er, at du opnår de ønskede resultater i et tempo, du føler dig tilpas i. Vi sørger for, at du er fuldt informeret om alle aspekter af din behandlingsplan, så du kan træffe velinformerede beslutninger.

Det er en dyd for os, at alle kunder er ordentligt informeret og klædt på til et behandlingsforløb hos Perfection by Toft.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den information, du har brug for, for at føle dig tryg og sikker.

Mød os på Instagram

Black_Logoelement

Vores tilgang er individuel personlig rådgivning, hvor vi tager hensyn til flere ting, herunder din alder, dit ansigts ældningsproces og selvfølgelig dine individuelle behov og ønsker. Vores fokus er at styrke din naturlige skønhed.

Behandling

Kontakt

Telefonisk tidsbestilling:
Alle hverdage kl. 08.00 – 12.00