Svedbehandling til mænd

Fortvivl ej! Sved er en naturlig del af kroppens varmeregulering, men for nogle kan det blive et yderst generende problem. Heldigvis findes der en effektiv løsning. Svedbehandling kan give dig en mere komfortabel hverdag.

Sveder du for meget?

Sved er en naturlig del af kroppens varmeregulering, men for nogle kan det blive et generende problem. Heldigvis findes der en effektiv løsning: Svedhæmmende indsprøjtning.

Hvem kan drage nytte af svedbehandling?

Behandlingen er velegnet til personer, der lider af hyperhidrose, hvilket er en tilstand med unormalt høj svedproduktion. Særligt effektiv er behandlingen til:

  • Armhulesved
  • Håndsved
  • Sved i panden, på ryggen eller maven
Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Priser fra DKK 3500

Hvordan foregår behandlingen?

Svedbehandling er en hurtig og smertefri procedure. Vores erfarne speciallæge benytter indsprøjtning med svedhæmmende stof i de berørte områder. Behandlingen tager typisk kun 15 minutter.

Hvad kan du forvente?

Effekten af svedbehandling indtræffer typisk efter et par dage og varer i gennemsnit 7 måneder. I sjældne tilfælde kan effekten være af kortere varighed. Det er klinisk dokumenteret, at der findes 5%, som ikke opnår fuld respons. Det vil sige at for 5% virker behandlingen kun i en måned.

Gratis konsultation og 48 timers betænkningstid

Før du starter din svedbehandling

Hos Perfection by Toft tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation med vores speciallæge Emilie Toft, inden din første svedbehandling.

Under konsultationen vil Emilie Toft

  • Gennemgå svedbehandlingen med dig
  • Vurdere din svedtendens
  • Besvare alle dine spørgsmål og afklare forventninger
  • Informere dig om resultater og dens effekter
  • Sikre dig, at behandlingen er den rigtige for dig  

48 timers betænkningstid

Det er et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid, før du kan modtage svedbehandling. Dette giver dig tid til at overveje behandlingen grundigt og stille eventuelle spørgsmål.

Online konsultation

Som noget nyt tilbyder vi nu også online konsultationer. Dette er en god mulighed for dig, der ikke har mulighed for at komme til klinikken personligt inden din behandling.

Kontakt os i dag for at booke din gratis konsultation

Dybdegående forståelse

Vi forstår, at det kan være udfordrende for dig at vide præcis, hvad den optimale løsning er. Med afsæt i vores lægefaglige baggrund har vi en dybdegående forståelse for, hvordan vi hjælper dig bedst muligt