Profhilo

Profhilo er en unik teknologi til reduktion af ”kalkunhud” i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker på hænderne.

Hvad er Profhilo?

Profhilo er en gel, der består af et hyaluronsyre, og som injiceres under huden, hvor det fungerer som en biostimulator.

Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv. Over flere uger stimulerer gelen hudens egen kollagen og elastin produktion, hvormed hudens elasticitet og styrke genoprettes. Huden får et helt naturligt og ungdommeligt look. 

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Profhilo behandling

Behandlingen foregår ved, at Profhilo forsigtigt injiceres ind under huden med en fin, tynd nål. Det sker i udvalgte områder, hvor huden er løs og kreppet. I ansigtet findes fem nøje udvalgte punkter.

Behandlingen spredes ud over flere hudområder for at optimerer opstramningen og foryngelsen af huden for at opnå det bedste resultat.

Profhilo virker altså ikke kun der, hvor injektionen udføres. Det betyder endvidere, at resultatet aldrig bliver kunstigt og unaturligt.

Er profhilo for mig?

Profhilo er til dig som ønsker at opstramme og udglatte din hud, ved en hurtig og nem behandling.

Hvis du er i tvivl om behandlingen, eller om profhilo er det rigtige for dig, så book en gratis forundersøgelse hos vores behandler.

Profhilo info