Hårbehandling til mænd

Banebrydende procedure, der anvender special-teknologi, for at stimulere kroppens egne vækststoffer.

Hvordan fungerer hårbehandlingen?

Kroppens egne stimulerende vækststoffer anvendes fra dit blod til, at stimulere hårvækst i ønskede områder. Behandlingen har ingen bivirkninger eller komplicerede metoder, hvilket gør det til en meget udbredt behandling.

Hårbehandlingen foregår på den måde at kroppens egne vækstelementer fra de hvide blodlegemer anvendes i en koncentrat til behandlingen.

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Hvordan fungerer det?

Behandlingen tager udgangspunkt i en koncentreret blanding af blodplader, fibrin og vækstfaktorer, som alle spiller en vigtig rolle i stimuleringen af ny hårvækst. Behandlingen begynder med en simpel blodprøve. Dette blod centrifugeres for at isolere blodpladerne, hvorefter det resulterende serum injiceres eller appliceres direkte på hovedbunden og i håret. Behandlingen hjælper med at stimulere hårvækst, forbedre hårets tekstur og styrke håret.

Hårbehandling er ideel for personer, der oplever udfordringer som hårtab—uanset om det er hormonelt, stressrelateret, eller følger et traume eller en sygdom. Det er også en fremragende mulighed for dem, der simpelthen ønsker at forbedre deres hårs generelle kvalitet.

Det er vigtigt at forstå, at optimal effekt ofte kræver flere behandlingssessioner. Resultaterne kan variere, afhængig af individets hårtype og tilstand. Du anbefales derfor at booke en konsultation med vores specialister for at diskutere dine specifikke behov og forventede resultater.

Er behandlingen for mig?

Mange mænd og kvinder er mere genetisk udsat for tyndt hår, eller vedvarende hårtab over årene, hvilket ofte fører til skaldethed eller uønskede frisurer, hvis ikke behandlet.

En hårbehandling som vi tilbyder er for dig som lider af hårtab, tyndt hår, eller har en historik af dette i familien. Om du ønsker at forebygge hårtab og tyndt hår, eller ønsker behandling i allerede delvist skaldede områder, så er en hårbehandling for dig.

Vi ser fantastiske resultater ved denne behandlingsmetode hos vores patienter, hvilket afhænger af debut for dit hårtab. Indenfor 5 år kan områderne behandles med høj effekt. Det anbefales af klinikken at indtage Zink tilskud for at optimere behandlingen mod hårtab.

Kontakt os ved spørgsmål til behandlingen. 

Hårbehandling

Til behandlingen får du taget en blodprøve af vores behandler, som vi centrifugerer for at opdele blodlegemerne, hvilket isolerer bestandelen af blodet som indeholder vækstelementeren. De hvide blodlegemer, som indeholder vækstelementerne, suges op i en sprøjte for at kunne injicere  til de ønskede områder for at stimulere hårsækkene.

Behandlingen varer typisk 30-45 minutter, og du kan uden problemer vende tilbage til arbejde eller foretage andre aktiviteter efter en hårbehandling.

OBS! Vi tilbyder gratis lokalbedøvende væske til behandlingsområderne for at gøre behandlingen så behagelig som mulig. Husk at oplyse behandleren før din behandling om dette, da væsken skal være påsmurt 10-15 minutter før behandlingen for fuld effekt.

Før og Efter billeder

Efter 2 hårbehandlinger

Prf Hårbehandling PBT
Prf Hårbehandling PBT før
Prf Hårbehandling PBT efter