Foryngelse af Kvinder +45

Oplever du flere rynker, løsere hud, dobbelthage, mangler kollagen og får tyndere hår pga. overgangsalder og færre hormoner?

Hvordan overgangsalder og hormoner påvirker din hud

Når man nærmer sig overgangsalderen, begynder hormonniveauet at falde. Dette kan have en markant effekt på huden, håret og den generelle energifølelse. De kvindelige hormoner, især østrogen og progesteron, spiller en central rolle i hudens aldringsproces. Disse hormoner fremmer produktionen af kollagen og elastin i huden, som er afgørende for hudens fasthed og elasticitet. Desuden er østrogen afgørende for at binde fugt i huden. Når niveauet af dette hormon falder, kan det resultere i synlige rynker, især under øjnene, omkring øjenomgivelserne og munden.

Kollagen er hudens fundament, der sammen med elastin, sikrer hudens styrke og elasticitet. Livsstilsfaktorer som solskader, dårlig kost og rygning, samt aldring, kan accelerere nedbrydningen af disse vigtige proteiner. Kollagen udgør en tredjedel af kroppens protein og er afgørende for alt fra hud til knogler. For at bevare en sund, spændstig og rynkefri hud er det vigtigt at vedligeholde og stimulere kollagenproduktionen. Det kan opnås gennem behandlinger som SkinPen, Vækstfaktorrig blanding og Filler.

Når du kigger i spejlet og bemærker, at din hud begynder at se slappere ud, eller at der dannes
“hamsterposer” og en dobbelthage, er det ikke for sent at handle. Med den rette behandlingsplan kan du vedligeholde og forynge dit ansigt med minimale indgreb, så du fortsat kan føle dig godt tilpas med dit udseende.

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Effektive løsninger for rynkebehandling

Dit udseende er en reflektion af, hvordan du føler indeni. Selv små ændringer kan gøre en stor forskel i, hvordan du ser og føler dig. 

Med den rette behandlingsplan kan du nemt og diskret forynge dit ansigt og føle dig mere selvsikker i din hud

Behandlinger vi tilbyder

Hvordan hårtab påvirker kvinder 45+

Håret har altid haft en særlig betydning for kvinder. Det er ikke bare en del af vores udseende, men også en repræsentation af vores femininitet. For kvinder over 45 år kan hårtab være en særlig udfordring. Dette fænomen kan være skræmmende og påvirke ens selvværd og selvtillid dybt. Mange oplever det som en tabu. Noget man ikke nemt snakker om med veninder, selvom frygten for at miste mere hår med hver hårvask er en konstant bekymring.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Moderne behandlinger giver håb for dem, der oplever hårtab. Over 80% af kvinderne kan nu genvinde deres hår med en simpel og sikker metode, der involverer brugen af deres eget blod. Dette er en revolutionerende behandling, der kan gendanne ikke kun håret, men også selvtilliden.

At tage skridt mod at tackle hårtab er ikke bare en investering i dit udseende, men også i dit velbefindende og selvværd. Med den rette behandling kan du genfinde den naturlige skønhed og styrke i dit hår.

Dybdegående forståelse

Vi forstår, at det kan være udfordrende for dig at vide præcis, hvad den optimale løsning er. Med afsæt i vores lægefaglige baggrund har vi en dybdegående forståelse for, hvordan kvinders hud udvikler sig over tid