Rynkebehandling

Hos Perfection by Toft kan vi behandle rynker, der er opstået på grund af gentagen muskelbevægelse, såsom bekymringsrynker, pandelinjer og rynker rundt om øjnene.

Hvad er rynkebehandling?

Vores rynkebehandling afslapper midlertidigt ansigtsmusklerne. Derved udglattes den overliggende hud, og fine linjer og rynker mindskes.

Behandlingen virker ved at blokere signaler fra nerverne til musklerne, så den injicerede muskel ikke kan trække sig sammen. Rynkebehandlingen er godkendt til at behandle kragetæer, rynker og pandelinjer, men det bruges også i andre områder, herunder læber, næse, nedre ansigt, nakke og tandkødssmil.

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Konsultation hos speciallægen først

Processen starter med en konsultation på vores klinik i Charlottenlund, hvor vores læge vurderer om rynkebehandlingen er den bedste behandling for dig.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, inden du kan blive behandlet.

På selve behandlingsdagen afrenses dit ansigt for at undgå infektion, og lægen udfører hermed behandlingen i de aftalte områder.

Rynkebehandlingen har ingen nedetid. Du kan få foretaget behandlingen i din frokostpause og derefter vende tilbage til arbejdet. Selve behandlingen tager normalt mellem 10-15 minutter.

Filler eller Rynkebehandling?

Filler og rynkebhenadling har hver sin virkning og opfylder forskellige mål indenfor æstetik.

Rynkebehandlingen anvendes til at afslappe de muskler, der giver mimiske linjer, hvilket over tid vil give permanente rynker af ren natur. Her anvendes behandlingen til at afslappe musklerne og fjerne rynker, samt minimere dannelsen af permanente rynker.

Filler anvendes til at konstruere og give ønskede områder mere volumen, og skabe et mere æstetisk look.

Hverken rynkebehandling eller filler kan vægtes højere, og bør ikke fravælges frem for hinanden. Begge behandlinger skaber fantastiske resultater, og kan også anvendes i en kombination alt efter dine ønsker.

Er rynkebehandling for mig?

Rynkebehandling er for dig som ønsker at fjerne din bekymringsrynke, panderynker, eller reducere dine rynker for forynge din hud. Behandlingen er højst effektiv og forbygger rynker. Hvis du er i tvivl om behandlingen, eller om det er det rigtige for dig, så book en gratis forundersøgelse hos vores behandler.