SkinPen

Micro-needling anvendes til behandling af mange hudproblemer herunder ar, grovporet hud, strækmærker, rynker og pigmentpletter mm.

Hvad er SkinPen?

SkinPen er også kaldet Micro-needling.

Micro-needling fungerer ved, at et elektrisk stempel med tynde nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5mm til 2,5 mm.

Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces.

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

SkinPen behandling

Før behandlingen får du påført lokalbedøvende creme, som skal sidde i cirka 20 minutter. Dermed er huden bedøvet, og du mærker kun lidt til behandlingen i særligt følsomme områder, såsom panden og rundt om munden.

En behandling tager 30 minutter. afhængigt af, hvor stort et område, du skal have behandlet.

Micro-needling udføres udelukkende af specialuddannet personale og er uden risiko for varig skade på huden. Mikrohullerne lukker igen umiddelbart efter behandlingen, og giver hverken blivende sår eller ar.

Du skal regne med, at et typisk forløb strækker sig over nogle måneder, idet behandlingerne foretages med 4-6 ugers mellemrum.

SkinPen styrker din hud

SkinPen er for dig som længes efter en glattere og finere hud, eller ønsker at reducere rynker, fjerne ar eller pigmentforandringer.

Behandlingen er en god mulighed for at styrke din hud, og få den til at hele hurtigere.

Hvis du er i tvivl om behandlingen, eller om SkinPen er det rigtige for dig, så book en gratis forundersøgelse hos vores behandler.