Vampire Facial

Forbedrer hudens samlede udseende

Hvad er Vampire Facial?

Vampire Facial (Også kaldt varmpyr behandling), er en kombinations behandling af Blodkomponent-behandling og SkinPen behandlingen.

Til en Vampyr Facial trækkes der en lille mængde blod fra patientens arm. Blodet behandles med en specialudviklet centrifugeringsteknik, der adskiller de vækstfremmende komponenter fra resten af blodet.

En potent blanding af regenererende elementer der indeholder vækstfaktorer og proteiner, der stimulerer kollagenproduktion og vævsgenerering i huden.

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Vampire Facial behandling

Efter den vækstfaktorrige blanding er udvundet, påføres det i ansigtet gennem mikronåling ved hjælp af en SkinPen.

SkinPen benyttes for at skabe små huller i huden, så blandingen kan trænge dybere ind. Vækstfaktorerne i den blandingen fremmer heling og stimulerer produktionen af nyt kollagen og elastinfibre, hvilket resulterer i glattere, strammere og mere ungdommelig udseende hud.

Udføres kun af vores speciallæge.

Er Vampire Facial for mig?

Vampyr Facial er velegnet til personer, der ønsker at forbedre hudens samlede udseende.

Det kan være gavnligt for at håndtere bekymringer som fine linjer, rynker, ujævn hudtone, akne-ar og kedelig hud. Det er dog vigtigt at konsultere en kvalificeret æstetisk professionel, der kan vurdere dine specifikke hudbehov og afgøre, om Vampyr Facial er den rette behandling for dig.