Ultraformer

Tæt på magi dog uden at være det. Vores nyeste maskine ULTRAFORMER er for dig der ønsker opstramning og løft uden kirurgi eller downtid.

Hvad er Ultraformer?

Ultraformer 3 er en avanceret ikke-kirurgisk behandling inden for æstetisk medicin. Det er en form for hudstramning og løftningsteknologi, der bruger ultralyd til at stimulere kollagenproduktionen i huden. Proceduren indebærer anvendelse af ultralydsenergi til at levere varme til de dybe lag af huden, hvor varmen på 43 grader vil stimulere dine kollagenfiber til at øge antallet, hvilket resulterer i en opstramning og løftning af området. Ultraformer 3 kan bruges til at behandle forskellige områder af kroppen, herunder ansigt, hals, mave, arme og lår. Det er en populær behandling for dem, der ønsker at forbedre udseendet af slap eller løs hud uden at skulle gennemgå en kirurgisk procedure.

Ultraformer er med sin kombination af HIFU og MFU overlegen i både resultat og sikkerhed sammenlignet med andre maskiner på markedet. Du kan læse mere om undersøgelserne her

Black_Logoelement

Bestil tid til Ultraformer

Er ultraformer for mig ?

Ultraformer er for dig der ønsker opstramning af huden, et kirurgisk løft uden kirurgi og helt uden downtid. Efter behandlingen vil du opleve en direkte opstrammende effekt som forbedres yderligere over de næste 4-6 måneder.

Du kan få det gjort i din frokostpause og gå direkte på arbejde bagefter.

Læs info om ultraformer

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

En behandling er nok til et fantastisk resultat. Kollagen stimuleringen sker fortsat over de næste 6 måneder hvor du langsomt ser yderligere forbedring af hudstruktur og opstrammende effekt.

Behandlingen kan gentages efter 6 måneder, men det er meget sjældent nødvendigt.

Book tid hos vores læge eller sygeplejerske for at høre mere.

Rådgivning er vigtig for os, så book tid og få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde. Vi værdsætter at du får en grundig information inden din behandling.

Info om Ultraformer

Behandling af Ansigt

Pandeløft
Øjnene – kæbelinje
Kinder og overlæbe
Hage og overlæbe
Dobbelthage
Hals
Hals og dobbelthage
Bryst (Décolleté, kavalergang)
Hele ansigtet inkl. dobbelthage og hals

Behandling af Krop

Overarm
Armhule
Talje
Mave
Kærlighedshåndtag
Inderlår
Ydrelår
Lår, forside
Lår, bagside
Baller, under
Knæ
Mave/talje/kærlighedshåndtag
Inderlår/yderlår/knæ