Om
Perfection by Toft

Velkommen til Perfection by Toft

Beliggende i hjertet af Charlottenlund er vores kosmetiske klinik hjemsted for et passioneret team af specialister dedikeret til at hjælpe dig med at opnå og fastholde dit drømmeudseende. Vi sætter en ægte glæde i at arbejde professionelt med æstetik. Vi er drevet af vores ønske om at hjælpe dig med at styrke din naturlige skønhed.

Med udgangspunkt i vores lægefaglige ekspertise har vi en unik evne til at “kigge ind i fremtiden”, fordi vi analyserer dit ansigt og forstår dine individuelle behov. Vi tror på, at forebyggende arbejde sikrer den bedste livskvalitet. Vi forstår, at det kan være udfordrende for dig at vide præcis, hvad den optimale løsning er.

Med afsæt i vores lægefaglig baggrund har vi en dybdegående forståelse for, hvordan menneskers hud udvikler sig over tid. Det betyder, at vi kan give dig en helhedsorienteret lægelige udredning, der danner det perfekte grundlag for at give dig den bedste rådgivning og i sidste ende finde den optimale løsning for dig. 

Black_Logoelement

Gratis konsultation
hos vores læge

Perfection by Toft Emilie Line og Rikke e1699518102307

Tryghed i højsædet

Hos Perfection by Toft sætter vi tryghed i højsædet. Vi ser mennesket bag ansigtet. Vi er din dedikerede partner, som guider dig gennem en personlig tilpasset behandlingsplan skræddersyet til dine behov og ønsker. Vores ønske er at skabe naturlige og smukke resultater, der fremhæver din unikke skønhed og styrker dit selvværd.

Uanset om du søger en diskret forbedring eller en større transformation, er Perfection by Toft klar til at tage imod dig. Giv os muligheden for at hjælpe dig med at styrke dit udseende og opleve hvordan din skønhed og selvtillid forenes.

Behandling hos Perfection by Toft

Hos Perfection by Toft giver vi vores kunder en personlige og skræddersyet behandling. Vi tilbyder ikke bare standardbehandlinger – vi laver en unik pakke specielt til dig. Vores tilgang er individuel personlig rådgivning, hvor vi tager hensyn til flere ting, herunder din alder, dit ansigts ældningsproces og selvfølgelig dine individuelle behov og ønsker. Vores fokus at styrke din naturlige skønhed fremfor trends med kunstighed. Vi tror på, at skønhed er en rejse. Vi er her for at hjælpe dig med at navigere og træffe de bedste valg.

Registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed

Vores klinik er registret og godkendt af STPS, hvilket sikrer dig at vi er en klinik med kontrollerede forhold og høj patientsikkerhed. Tilsynsrapporten er fra den 2/11-23 helt uden anmærkninger. Læs rapporten her

Emilie Toft

Indehaver, speciallæge og passioneret rådgiver i kosmetisk behandling

Jeg er den stolte grundlægger og ejer af Perfection by Toft. Jeg er født og opvokset i Nordsjælland og startede min medicinske rejse på Københavns Universitet og Rigshospitalet, hvor jeg blev uddannet som læge i 2003. Med over 20 års erfaring inden for medicin, herunder 10 år dedikeret til hjertemedicin og intern medicin og tre år i anæstesi og intensivafdeling, har jeg opnået en dybdegående viden inden for mit felt.

Mit arbejde på de førende hospitaler i København, Lund og Stockholm har givet mig en bred medicinsk baggrund. Efter mange år i Sverige, hvor jeg uddannede mig som almen og æstetisk speciallæge, vendte jeg i 2022 hjem til Danmark. I Charlottenlund har jeg nu min egen lægepraksis og kosmetiske klinik. Her kombinerer jeg min medicinske ekspertise med min passion for æstetik.

Min interesse for kosmetisk behandling er meget personlig. Jeg havde et ønske om at se naturligt ung ud og blev på den måde introduceret til området. Jeg indså hurtigt, hvor udfordrende det kan være at navigere i det store udbud af behandlinger.

Jeg savnede en læge, der kunne analysere mine behov og vejlede mig til brugbare behandlinger ud fra min hudtype og alder. Efter at have prøvet adskillige behandlinger, der ikke levede op til mine forventninger, besluttede jeg mig for at videreuddanne mig inden for æstetik. For mig er vejledning lige så vigtig som selve behandlingen. Jeg stræber efter at give mine patienter resultater som fremhæver deres bedste træk og som styrker deres selvværd. Sikkerhed er en topprioritet for mig. Jeg benytter min erfaring til at forhindre komplikationer ved kosmetiske behandlinger. Min filosofi er enkel: mine kunder er mit bedste visitkort, og intet er vigtigere end deres tilfredshed.

Perfection by Toft Emilie
Perfection by Toft Line

Line

Din ekspert i æstetisk sygepleje med en naturlig tilgang

Mit navn er Line Lund, og jeg er en erfaren sygeplejerske med en baggrund i intensiv terapi og anæstesi. Jeg blev uddannet i 1996 og de sidste 10 år har mit fokus været almen praksis og nu æstetiske behandlinger, hvor jeg er under uddannelse. Jeg forventer at være færdig med uddannelsen om 2-3 måneder.

Min passion ligger i at anvende avancerede teknikker til at forsinke aldringsprocessen, samtidig med at jeg bevarer et naturligt udseende. For mig er det en prioritet at forstå hver enkelt kundes unikke behov. Min omfattende medicinske viden bruger jeg til at skræddersy behandlinger, der opfylder disse ønsker på bedst mulig vis. Jeg arbejder under mottoet ‘less is more’ og stræber efter at opnå resultater, der ser så naturlige ud som muligt.

Rikke

Vores erfarne kosmetiske behandler

Mit navn er Rikke Geisler Jensen. Jeg begyndte min karriere i sundhedssektoren i 1998 som uddannet sygeplejerske. Min specialisering var i neurologi og neurokirurgi, hvilket gav mig mulighed for blandt andet at arbejde på et privathospital i London og på Rigshospitalet i København. Efterfølgende var jeg en del år i medicinal – branchen, hvor jeg havde stor kundekontakt. 

Da jeg startede hos Emilie, begyndte min interesse for æstetik. Emile blev min kyndige mentor og det førte til, at jeg blev uddannet som kosmetisk behandler. 

Tillid er hjørnestenen i mit arbejde. Mit mål er et tæt samarbejde med kunden, for at finde den behandling, der bedst opfylder dennes behov og ønsker. Jeg ønsker at fremhæve den naturlige skønhed med præcise justeringer uden at ændre de unikke ansigtstræk.

Perfection by Toft Rikke

Dybdegående forståelse

Vi forstår, at det kan være udfordrende for dig at vide præcis, hvad den optimale løsning er. Med afsæt i vores lægefaglige baggrund har vi en dybdegående forståelse for, hvordan kvinders hud udvikler sig over tid