Filler

Filler kan bruges til at genoprette den tabte fylde og udjævne de fine linjer og rynker.

Hvad er Filler?

Filler kan bruges til at genoprette den tabte fylde og udjævne de fine linjer og rynker. Filler er en gelé bestående af vand og hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, hvor det sørger for at binde væske, og hjælper til at oprette hudens spændstighed. Filler-gelen indeholder også det lokalbedøvende middel Lidokain, der gør behandlingen mindre smertefuld og dermed mere behagelig.

Filler kan bruges til at genoprette den tabte fylde og udjævne de fine linjer og rynker.

Hos Perfection by Toft benytter vi altid FDA-godkendte fillers fra Juvederm og Belotero. Indsprøjtninger foretages kun af specialuddannede læger.

Black_Logoelement

Gratis konsultation hos vores læge

Lovpligtig konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske eller vores speciallæge før filler behandling

Før du kan få foretaget en filler behandling, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation af en læge. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen. Du vil få optaget en fuld medicinsk journal for at sikre, at filler behandling er den bedste løsning for dig.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, før du kan blive behandlet med fillers.

Filler eller Rynkebehandling?

Filler og rynkebehandling har hver sin virkning og opfylder forskellige mål indenfor æstetik.

Rynkebehandlingen anvendes til at afslappe de muskler, der giver mimiske linjer, hvilket over tid vil give permanente rynker af ren natur. Her anvendes rynkebehandlingen til at afslappe musklerne og på den måde fjerne rynkerne, samt minimere dannelsen af permanente rynker.

Filler anvendes til at konstruere og give ønskede områder mere volumen, og skabe et mere æstetisk look.

Hverken rynkebehandling eller filler kan vægtes højere, og bør ikke fravælges frem for hinanden. Begge behandlinger skaber fantastiske resultater, og kan også anvendes i en kombination alt efter dine ønsker.

Er filler for mig?

Filler er for dig som ønsker fyldigere læber, minimere linjer og rynker, en mere defineret hage eller kindben. Behandling anvendes for at definere ansigtskonturer, og er en yderst effektivt og hurtig virkende behandling. Filler kan også anvendes til definere halsen, hænderne eller dekolletagen. Hvis du er i tvivl om behandlingen, eller om filler er det rigtige for dig, så book en gratis forundersøgelse hos vores behandler.