Hvorfor skal du vælge ultraformer?

Ultraformer til opstramning af hud

Perfection by Toft Charlottenlund Klinikken i Charlottenlund 2

Hej, jeg hedder Emilie Toft og jeg er speciallæge i æstetik.

Kvalitet og sikkerhed er mine varemærker. Jeg bekymrer mig om mine patienters sikkerhed og resultater og vælger derfor udelukkende produkter og teknologier som har dokumenteret effekt. Min lægelige tilgang hjælper mig til at forholde mig kritisk til det vældig store udbud af teknologier som findes på markedet.

Jeg er dedikeret til at give mine patienter den bedste mulige oplevelse og de mest effektive resultater. Derfor har jeg brugt 6 måneder på at finde den ultimative maskine til at behandle de områder, du ønsker at forbedre. Denne maskine er ikke blot en hvilken som helst maskine. Den er specialdesignet til at behandle de sarte områder omkring øjnene, fine linjer og poser. Den er også utrolig effektiv til at løfte og opstramme vævet, hvilket er perfekt til dig, der oplever tyngdekraftens effekt i dit ansigt, hamsterposer og løs hud under hagen.

Sikkerhed er min højeste prioritet. Derfor har jeg nøje undersøgt Ultraformer 3  og sikret mig, at den lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Du kan være tryg ved at vide, at du er i gode hænder, når du kommer på klinikken hos mig. En maskine som virkelig kan løfte og opstramme vævet, da jeg i en alder af 52 år selv er begyndt at mærke tyngdekraften i mit ansigt, hamster poser og løs hud under hagen.

Jeg har gennemlæst medicinske artikler med kritisk holdning til de forelagte resultater.


Endelig tilfreds valgte jeg ULTRAFORMER 3

Studie på studie viser effekten af Ultraformer som er langt overlegen andre maskiner på marked når det handler om opstramning og løft i ansigtet. Effekten kommer ofte lidt langsommere end man ser fra Ultratherapy, HIFU, Softwave og Thermage. Disse maskiner har et mere øjeblikkeligt resultat, de arbejder ikke lige så dybt og resultatet bliver mere på de små rynker og hudens struktur.

Hvilket også kan behøves.

Men jeg ville have min patienter skulle opleve opstramning i ansigtet så eventuelt fremtidig kirurgi ikke bliver nødvendig.

UlLTRAFORMER 3 er med den avancerede HIFU og MIFU-teknologi både utrolig effektiv og sikker. Den har en høj præcision til præcist at ramme de rigtige lag hvorved der sker maksimal collagen og elastin stimulering.

Læs eventuelt studiet fra PupMed

 

Oplev en ungdommelig forvandling

Er du træt af hamsterposer, kalkunhage og poser under øjnene?

Hvor kan Ultraformer bruges?
Ultraformer kan til forskel fra andre maskiner på markedet bruges til at behandle samtlige områder i ansigtet. Ultraformer kan behandle området under øjnene samt øjenlåg. Det var en af årsagerne jeg valgte denne maskine.

 

Dine øjne afslører alt – Forebyg aldringstegn med professionel pleje

Vidste du, at øjenområdet er et af de mest sarte områder på dit ansigt?
Den tynde hud omkring øjnene er mere udsat for skader og aldringstegn, der kan vise sig som rynker, fine linjer, mørke rande og hævede poser.

Allerede fra 30-års alderen begynder de første aldringstegn at vise sig.
Solskader, stress, forurening og manglende søvn kan forværre problemet og få dig til at se træt og ældre ud.

Hvem kan ikke genfinde kragetæer, fine linjer under øjnene og eventuelt direkte poser
Dette gælder både mænd og kvinder. Behandlingen kan mindske behovet for kirurgisk indgreb og i hvert fald udsætte det et par år. Anbefales også på områder som tidligere er opereret, for at forlænge resultatet af en eventuel øjenlågskirurgi.

Ultraformer 3 Perfection by Toft

 

Hamsterposerne 😬

Ultraformer er helt unik til at løfte kæbelinjen og stramme op i underansigtet. Hvem er ikke træt af sine hamsterposer eller kalkunhage?

Se vores før og efter billeder, de taler for sig selv ❤️

IMG 5299 IMG 5301


Ultraformer: En effektiv løsning til fedtforbrænding og hudopstramning

ULTRAFORMER 3 har også fedtforbrændende virkning, på op til 20 % fedt i området der behandles. Oplagte områder er mave, lovehandles, inderlår, knæ og appelsinhud på baglår og numse. Den skal dog ikke sammenlignes med de maskiner som er direkte designet til det. Med andre ord, ULTRAFORMER 3 kan jeg med al min medicinske erfaring anbefale som sikker og meget effektiv.

Hvornår kommer resultatet.
Der fremkommer et øjeblikkeligt resultat fra varme der sendes ned i huden fra ultralydsstrålerne. Det langvarige og holdbare resultat kommer gradvist med en lille forbedring dagligt og 6 måneder senere, ja helt op til 9 måneder senere har du det fuldendte resultat.

Hvor længe holder resultatet
Resultatet afhænger af livsstil og genetik. I de op til 9 måneder der er gået fra din behandling, har du dannet meget collagen og elastin i huden som det tager tid at bryde ned igen, hastigheden er bestemt af din alder og livsstil. I 40 år + vil resultatet holde ca. tre år, men er du 70 år vil nedbrydningen ske hurtigere ved nedbrydning af din collagen, hvorfor det kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter et halvt til et helt år. Oftere anbefales ikke.

Fordi jeg ønsker du får resultat ❤️

Emilie Toft

 

Picture of Emilie Toft
Emilie Toft
Black_Logoelement

Gratis konsultation
hos vores læge

Bestil et personligt møde med klinikkens ansvarlige læge, som er specialiseret i ansigtets aldring og foryngelse af udseendet hos både kvinder og mænd.