Presse / Hus Have Avisen

Vil du være den bedste udgave af dig selv?

hus have avis
HOS PERFECTION BY TOFT SKABES NATURLIGE OG SMUKKE RESULTATER, SÅ DU BLIVER DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV.

Hvis du har prøvet eller overvejer du at prøve rynkereducerende og æstetiske behandlinger, så er det med sikkerhed en vigtig faktor, hvem der skal behandle dig.

Faglig ekspertise og passionerede specialister
Perfection by Toft drives af praktiserende speciallæge Emilie Toft samt dedikerede kosmetiske sygeplejersker med høj faglighed. Til forskel fra andre æstetiske klinikker, er Emilie Toft’s lægefaglige tilgang en del af hverdagen hos Perfection by Toft.

Emilie Toft er uddannet læge for 21 år siden fra København. Gennem sit arbejde som hjertelæge på førende hospitaler i København, Lund og Stockholm har Emilie opnået en bred medicinsk baggrund og dybdegående viden inden for sit felt. Gennem mange år har Emilie uddannet sig til
almen og æstetisk speciallæge. Hun arbejdede med et stort flow af æstetikpatienter i Stockholm, hvilket danner grundlag for en solid erfaring og viden inden for æstetiske behandlinger. Emilie har nu egen praktiserende lægeklinik og en æstetik klinik i hjertet af Charlottenlund. Her kombinerer hun sin medicinske ekspertise med sin passion for æstetik. Perfection by Toft udfører alle former for æstetiske behandlinger med udgangspunkt i en lægefaglig tilgang.

Avancerede behandlingsformer
Hos Perfection by Toft benyttes kun behandlingsformer, der virker. Et eksempel er den revolutionerende teknologi ”Ultraformer”. Ultraformer er andre maskiner overlegen til at løfte væv og løs hud i ansigtet. Ultraformer bruger fokuseret ultralyd til at løfte og stramme huden uden kirurgi. Den kaldes et ”non-invasivt ansigtsløft”, da den giver synlige resultater uden ar eller nedetid.

Behandling for hårtab
En anden populær behandling er hårbehandling. Både mænd og kvinder kan af forskellige årsager være udsat for tyndt hår eller vedvarende hårtab. Hårbehandling med kroppens egne ressourcer er en banebrydende procedure, der anvender special-teknologi, for at stimulere
kroppens egne vækststoffer. Perfection by Toft har gode resultater med denne hårtabs-behandling, hvor mere end 80% oplever gode resultater vedbare 3 behandlinger.

Personlig og skræddersyet behandling
Perfection by Toft lægger vægt på højfaglighed og din tryghed. Uanset om du ønsker en diskret forbedring elleren større transformation, vil Emilie med sin lægefaglige baggrund og store interesse for ansigtets ældning, give dig en helhedsorienteret lægelig udredning. Dette danner et solidt grundlag for den bedste individuelle rådgivning for hver enkelt patient.

Du kan se mere om de forskellige behandlingsmuligheder på www.perfectionbytoft.dk.

Klinikken finder du på Hans Edvard Teglers Vej 7, 1.th i Charlottenlund.

For mere information ring på tlf.: 69 16 11 19, eller send mail til info@perfectionbytoft.dk

Picture of Emilie Toft
Emilie Toft
Black_Logoelement

Gratis konsultation
hos vores læge

Bestil et personligt møde med klinikkens ansvarlige læge, som er specialiseret i ansigtets aldring og foryngelse af udseendet hos både kvinder og mænd.